top icon
Επικαιρότητα

Οι πρώτες φωτογραφίες του VW Golf GTI VI

Στη Βρετανική ιστοσελίδα της εταιρίας δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Golf GTI VI του 2010.

Στη Βρετανική ιστοσελίδα της εταιρίας δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Golf GTI VI του 2010. Το συγκεκριμένο παρουσιάστηκε -ως πρωτότυπο- τον Οκτώβριο, στην έκθεση του Παρισιού. όσο για την τελική έκδοση, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σε ένα περίπου μήνα, στη Γενεύη. Οι διαφορές μεταξύ τους – από όσο μπορούμε να διακ΄ρίνουμε από τις φωτογραφίες – έχουν να κάνουν με τα φωτιστικά σώματα μπροστά, καθώς και με το χείλος του εμπρόσθιου σπόιλερ που δεν είναι πλέον λευκό όπως στο εκθεσιακό μοντέλο που είδαμε στο Παρίσι. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, εφόσον όμως ισχύουν τα όσα είχαν ανακοινωθεί πέρυσι, τότε κάτω από το καπό το νέο Golf GTI θα φέρει μία αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου TFSI συνόλου της εταιρίας, απόδοσης 210 ίππων. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι μηχανικό, έξι σχέσεων ή, προαιρετικά, DSG επτά σχέσεων. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου θα αγγίζει τα 239 χλμ./ώρα, εκ των οποίων τα πρώτα 100 θα έρχονται από στάση σε 7,2 δευτερόλεπτα. Όσο για τη μέση κατανάλωση, έχει πέσει από τα 8,0 στα 7,5 λίτρα/ 100 χλμ. 
 
Αναφορικά με την κυκλοφορία του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά, τοποθετείται χρονικά το Σεπτέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ