top icon
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο Renault Clio

Οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου έχουν ήδη κυκλοφορήσει, χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται από ιδιαίτερα στοιχεία.

Μία ακόμα πρεμιέρα που θα πρέπει να περιμένουμε στη Γενεύη είναι αυτή του ανανεωμένου Renault Clio. Οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου έχουν ήδη κυκλοφορήσει, χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται από ιδιαίτερα στοιχεία.
 
Οπτικά είναι εμφανής η τάση των Γάλλων να εναρμονίσουν σχεδιαστικά τη γκάμα τους, χρησιμοποιώντας αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Megane, ειδικά σε ο,τι αφορά το μπροστινό μέρος. Τόσο τα φωτιστικά σώματα, όσο και ο προφυλακτήρας δίνουν μία πιο επιθετική εικόνα η οποία συνεχίζεται και πίσω, σε πιο ήπιο όμως βαθμό. 
 
Παράλληλα με την έλευση του ανανεωμένου Clio στη γκάμα του αυτοκινήτου προστίθεται και μία νέα έκδοση, η εικονιζόμενη Clio GT. Ο επιπλέον δυναμισμός εδώ πηγάζει από τη μεγάλη αεροεισαγωγή μπροστά, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης καθώς και από άλλες πινελιές, εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.
 
Τέλος, οι ιθύνοντες της Renault δίνουν έμφαση στο νέο σύστημα πλοήγησης της Carminat TomTom, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι από τα φτηνότερα της αγοράς. Συγκεκριμένα, σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές δεν θα ξεπερνά τα 550 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ