top icon
Κόσμος

Audi skysphere concept: Πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου

Το Audi skysphere concept που θα παρουσιαστεί σε λίγα 24ωρα από σήμερα είναι το ένα από τα τρία πρωτότυπα που θα παρουσιάσει η εταιρεία των τεμνόμενων κύκλων την προσεχή περίοδο.

Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στις 10 Αυγούστου το νέο Audi skysphere concept, το πρώτο μέλος μιας οικογένειας τριών πρωτότυπων που θα χρησιμοποιήσει η γερμανική μάρκα για να αναδείξει το όραμά της για το μέλλον της σχεδιαστικής κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει τα προσεχή χρόνια.

Το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα θα είναι για την περίσταση ένα roadster όχημα, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές αναφορικά με το τι μας επιφυλάσσει η Audi για το μέλλον.

Audi skysphere concept

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εσωτερικό, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γερμανός κατασκευαστής, θα είναι «ένας διαδραστικός χώρος με το όχημα να γίνεται μια συσκευή εμπειρίας ενσωματωμένη σε ένα ψηφιακό οικοσύστημα».

Η Audi θα παρουσιάσει το skysphere concept στα πλαίσια της διαδικτυακής εκδήλωσης «Celebration of Progress», στα πλαίσια της οποίας ο Hildegard Wortmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Audi, θα παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία για το πώς η Audi θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της «διαμορφώνοντας τον κόσμο της premium κινητικότητας».

Το δεύτερο πρωτότυπο που θα δούμε να παρουσιάζεται από το στρατόπεδο της Audi θα είναι το grandsphere concept, το οποίο θα «φωτογραφίζει» μια λιμουζίνα, με ηλεκτρική καρδιά, που στην τελική της μορφή θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Audi A8, το 2025, όταν και θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής (διαβάσετε περισσότερα εδώ).

Audi skysphere concept

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Audi skysphere concept
  • Audi skysphere concept
  • Audi skysphere concept
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ