top icon
Επικαιρότητα

Ares Panther, η σύγχρονη αναβίωση της De Tomaso Pantera

Ο ιταλικός οίκος Ares παρουσίασε το Panther, ένα ρετρό κουπέ που αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική De Tomaso Pantera και βασίζεται στη Lamborghini Huracan.

Η έδρα της Ares Design βρίσκεται στη Modena της Ιταλίας, εκεί που γεννιούνται σήμερα μερικά από τα πιο ποθητά τετράτροχα του πλανήτη. Η νέα Panther, η οποία θα κατασκευάζεται στις υπό ανέγερση νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας συνολικής επιφάνειας 18.000 τ.μ. από το φθινόπωρο του 2018 και μετά, έρχεται να αποτελέσει τη σύγχρονη αναβίωση της εμβληματικής De Tomaso Pantera της δεκαετίας του ’70 υιοθετώντας ουκ ολίγα ρετρό στοιχεία στην εξωτερική της περιβολή. Σημείο αναφοράς εδώ αποτελούν τα αναδιπλούμενα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος, επιλογή που είδαμε να υιοθετείται για τελευταία φορά από τις Lotus Esprit και Chevrolet Corvette C5 που «αποσύρθηκαν» οριστικά από τη γραμμή παραγωγής το 2004. Χαρακτηριστικοί, όπως και στον ορίτζιναλ πάνθηρα της De Tomaso, είναι οι πλευρικοί αεραγωγοί, καθώς βέβαια και το «μυτερό» πίσω μέρος.

Όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής της Ares Design και πρώην CEO της Lotus, Dany Bahar, κάτω από τις εντυπωσιακές επιφάνειες του αυτοκινήτου «κρύβεται» το δάπεδο της Lamborghini Huracan, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον V10 κινητήρας της. Προς το παρόν, η Ares Design δεν ανακοινώνει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε στοιχεία που αφορούν την τιμή και τον όγκο παραγωγή της νέας Panther._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ