top icon
Επικαιρότητα

Δοκιμές ελαστικών Continental

Κάθε τύπος των χειμερινών και των θερινών ελαστικών της Continental δοκιμάζεται εξαντλητικά κάτω από όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες.

Σε όλη τη διάρκεια του έτους οι εταιρείες ελαστικών δοκιμάζουν σκληρά όλα τα προϊόντα τους. Η Continental πραγματοποιεί αυτές τις διαδικασίες στις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σουηδία, την Ισπανία και στην ιδιόκτητη πίστα δοκιμών που διαθέτει (Contidrom) στο Ανόβερο, η οποία αποτελεί επίσης σημείο αναφοράς και για ανεξάρτητους ειδικούς. Έτσι κάθε τύπος των χειμερινών και των θερινών ελαστικών της εταιρείας, από κάθε γωνιά του κόσμου, δοκιμάζεται κάτω από όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Εννοείται ότι όλα αυτά πραγματοποιούνται με τη χρήση των πιο πρόσφατων μεθόδων δοκιμών και τεχνολογιών μέτρησης.
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ
67.000 δοκιμές κάθε χρόνο
713 ελεγκτές
140.000 ελαστικά
40 εκατ. χιλιόμετρα για δοκιμές σε επιβατικά αυτοκίνητα
160 εκατ. χιλιόμετρα για δοκιμές ανθεκτικότητας και υψηλών ταχυτήτων
 
Σχεδόν ένα στα τρία αυτοκίνητα στην Ευρώπη παραδίδεται με ελαστικά Continental. Αυτό καθιστά την εταιρεία έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών ανάμεσα στους προμηθευτές εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης. Η Continental ιδρύθηκε στο Ανόβερο το 1871 και απασχολεί πάνω από 160.000 υπαλλήλους σε 46 χώρες.
 
www.continental-tires.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ