top icon
Επικαιρότητα

To Hyundai i20 αποκτά τώρα και 3θυρη έκδοση

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στην Έκθεση της Γενεύης της 3θυρης έκδοσης του i20, βλέπουμε στο διαδίκτυο τις πρώτες φωτογραφίες.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στην Έκθεση της Γενεύης της 3θυρης έκδοσης του i20, διέρρευσαν στο διαδίκτυο ορισμένες επίσημες φωτογραφίες και έτσι αποκτούμε την πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου. Όπως φαίνεται, οι μοναδικές διαφορές σε σύγκριση με την 5θυρη έκδοση εστιάζονται στο πίσω μέρος και στη διαφοροποίηση των παραθύρων λόγω της απουσίας των επιπλέον θυρών.
 
Πέρα από αυτό το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν άλλες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων, καθώς και η γκάμα των κινητήρων παραμένει αναλλοίωτη. Επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις βενζινοκινητήρες των 1,2 λτ./78 ίπποι, 1,4 λτ./100 ίπποι και 1,6 λτ./126 ίπποι χρησιμοποιούν ως στάνταρ το κιβώτιο ταχυτήτων με τις 5 σχέσεις. Προαιρετικά οι 1,4 και 1,6 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτόματο κιβώτιο των 4 σχέσεων. Στο στρατόπεδο των πετρελαιοκινητήρων, οι εκδόσεις των 1,4 και 1,6 λτ. προσφέρονται με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις ο καθένας – με 75/90 ίππους και 115/128 ίππους αντίστοιχα – ενώ η κορυφαία έκδοση των 1,6 λτ. χρησιμοποιεί ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ