top icon
Κόσμος

H Έκθεση Παρισιού επιστρέφει το 2022

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού επιστρέφει το 2022 στην πόλη του φωτός υπό τη σκέπη της ονομασίας Paris Automotive Week και σε συνεργασία με την εμπορική έκθεση Equip Auto.

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο πραγματοποιούνταν ανά δύο χρόνια στην πόλη του φωτός ως άτυπος «αντικαταστάτης» της αντίστοιχης γιορτής της αυτοκίνησης στη Φρανκφούρτη, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης στο χώρο των τεσσάρων τροχών.

Την τελευταία φορά που διεξήχθη ήταν το 2018, καθώς η Έκθεση του 2020 ήταν μία από τις πολλές που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Τώρα, οι διοργανωτές της ανακοινώνουν και επίσημα πλέον τα σχέδιά τους για την επιστροφή της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2022, σε συνεργασία με την Equip Auto, που αποτελεί από τα μεγαλύτερα γεγονότα στη γηραιά ήπειρο στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η έκθεση Paris Automotive Week, όπως θα είναι η νέα ονομασία της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί στο συνηθισμένο χώρο του Expo Paris στο Porte de Versailles στα νοτιοδυτικά της πόλης, ενώ μία νέα on-demand ψηφιακή πλατφόρμα θα προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση σε Γάλλους και διεθνείς επισκέπτες.

Ο συνδυασμός των δύο εκδηλώσεων θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες προβολής στις εταιρείες. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, μόνο οι επαγγελματίες από το χώρο του αυτοκινήτου θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τα δύο «τμήματα» της εκδήλωσης.

Το σκέλος της  έκθεσης που αφορά την Equip Auto θα εστιάσει στη «μεταπώληση και τις υπηρεσίες συνδεδεμένης κινητικότητας».

Οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ποιοι κατασκευαστές αυτοκινήτου προτίθενται θα δώσουν το «παρών» στην όλη του φωτός.

Paris Automotive Week

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ