top icon
Αγώνες

24 heures du Mans: Άσχημο ξεκίνημα

Η πιο δυσάρεστη είδηση απόψε από το Le Mans, αφού δέκα λεπτά μετά την εκκίνηση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της Aston Martin Άλαν Σίμονσεν, ύστερα από μια άσχημη έξοδο του αυτοκινήτου του.

Η πιο δυσάρεστη είδηση απόψε από το Le Mans, αφού δέκα λεπτά μετά την εκκίνηση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της Aston Martin Άλαν Σίμονσεν, ύστερα από μια άσχημη έξοδο του αυτοκινήτου του. Ο 34χρονος Δανός πιλότος λάμβανε για έβδομη φορά μέρος στις «24 ώρες», ως μέλος του πληρώματος της Aston Martin Vantage GTE με τον αριθμό 95. Αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του γύρω στις έξι το απόγευμα. 
Το γεγονός επισκίασε φυσικά την όποια εξέλιξη μέσα στον αγώνα, όπου τα τρία πρωτότυπα της Audi κρατούν τις τρεις πρώτες θέσεις, ακολουθούμενα από τα δύο πρωτότυπα της Toyota. Και τα πέντε αγωνιστικά είναι τα μόνα που βρίσκονται στον ίδιο γύρο (79ο), ενώ είναι πάρα πολύ νωρίς για προγνωστικά, με δεδομένο ότι σε λίγο ξεκινά η νύχτα που ίσως φτιάξει τις διαφορές, μια και είναι πάντα γεμάτη απρόοπτα. Θα επανέλθουμε, σε λίγες ώρες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ