top icon
Αγώνες

24 heures du Mans: Η Audi επικεφαλής

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε επίπεδο κορυφής στη διάρκεια της νύχτας των φετινών «24 ωρών», με αποτέλεσμα η Audi να οδηγεί τον αγώνα επιτηρούμενη από τα δύο Toyota.

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε επίπεδο κορυφής στη διάρκεια της νύχτας των φετινών «24 ωρών», με αποτέλεσμα η Audi να οδηγεί τον αγώνα επιτηρούμενη από τα δύο Toyota. Tην πρώτη θέση εξακολουθεί να κρατά το R18 e-tron με τον αριθμό 2 και πλήρωμα τους Kristensen, McNish, Duval έχοντας προς το παρόν εξασφαλίζει διαφορά δύο γύρων από το πρωτότυπο της Τoyota που οδηγούν οι Sarrazin, Buemi & Davidson.

Ένα ακόμη Toyota TS 30 Hybrid με πλήρωμα τους Nakazima, Wurz, Lapierre βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά περισσότερα από τέσσερα λεπτά από την κορυφή. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση κατατάσσονται μέχρι στιγμής τα άλλα δύο εργοστασιακά Audi R18 e-tron. Όλα δείχνουν πως η Αudi έχει τον έλεγχο του αγώνα πέντε ώρες πριν τη λήξη του, ωστόσο τα Toyota είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τα τυχόν απρόοπτα και να διεκδικήσουν το καλύτερο.
Στην κατηγορία LMP2 προηγείται το Morgan-Nissan με τον αριθμό 35 και πλήρωμα τους Βaguette, Gonzalez, Plowman, κατέχοντας την έβδομη θέση της γενικής κατάταξης. Στην κατηγορία LM GTE Pro την πρωτοπορία κρατά μια Porsche 911 RSR αγωνιζόμενη στη δέκατη έβδομη θέση, ενώ στην ομάδα αυτοκινήτων που μετέχει στην κατηγορία LM GTE Am προηγείται μια Porsche GT3 RSR, που αυτή τη στιγμή κατέχει την εικοστή έβδομη θέση.
Όλα αυτά σε ένα αγώνα που μας λύπησε από το ξεκίνημά του με τον θάνατο του Δανού πιλότου της Aston Martin Allan Simonsen και στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε από τις πολύωρες παρεμβάσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας. Νεώτερα από τις 24 ώρες του Le Mans, σε λίγες ώρες…  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ