top icon
Επικαιρότητα

Δύο σε ένα

Το νέο δημιούργημα της Rinspeed δεν είναι ένα απλό Fiat 500. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας κινητήρας που προσφέρει δύο επίπεδα ιπποδύναμης.

Στο αφεντικό της Rinspeed αρέσει να ξαφνιάζει και στην έκθεση της Γενεύης θα του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία. Το Ε2 βασίζεται στο Abarth 500 και το όνομα του συμβολίζει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο επίπεδα ισχύος.
 
Μέσω ενός διακόπτη στην κονσόλα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει είτε τους 60 ίππους για την κίνηση μέσα στην πόλη, είτε τους 160 για γρήγορα και ασφαλή ταξίδια. Στην πρώτη περίπτωση η κατανάλωση κυμαίνεται γύρω στα 4 λ./100 χλμ. και στη δεύτερη στα 7λ/100 χλμ.
 
«Οι αυτοκινητοβιομηχανίες οφείλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Το ίδιο ισχύει και για τους βελτιωτικούς οίκους. Η χρήση της ενέργειας πρέπει να γίνεται με έξυπνο τρόπο. Οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης», αιτιολόγησε την ανάγκη ύπαρξης του νέου του «κατορθώματος» ο ιδιοκτήτης της Rinspeed, Φρανκ Ρίντερκνεχτ._Κ.Μπ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ