top icon
Επικαιρότητα

Opel: Νέο concept στη Φρανκφούρτη

Προπομπός ενός νέου μοντέλου, που επαναφέρει στη γκάμα της εταιρείας την ονομασία Monza, λέγεται ότι θα είναι το concept που θα μας δείξει η Opel στη Φρανκφούρτη.

Προπομπός ενός νέου μοντέλου, που επαναφέρει στη γκάμα της εταιρείας την ονομασία Monza, λέγεται ότι θα είναι το concept που θα μας δείξει η Opel στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο. Το αυτοκίνητο θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα της Cadillac ATS, με τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς και με 4κύλινδρους & 6κύλινδρους κινητήρες από 2.0 έως 3.6 λίτρα.
 
Τα συγκεκριμένα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με χειροκίνητο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Στην «οροφή» του μοντέλου θα βρίσκεται η έκδοση των 3.6 λίτρων, ισχύος 325 ίππων. Το μόνο που είναι μέχρι τώρα γνωστό, από τη λεπτομέρεια μιας φωτογραφίας που «αφέθηκε» ξεσκέπαστη είναι πως οι γρίλιες του θα είναι τύπου Adam. Θα δούμε όμως τι από όλα αυτά θα ισχύσει μέχρι το τέλος.
 
Το Monza είχε μια πολύ καλή παρουσία στη γκάμα της Opel τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 (στην φωτογραφία το ανανεωμένο μοντέλο του 1983)   
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ