top icon
Επικαιρότητα

Skoda Yeti

Η οριστική μορφή του κόμπακτ SUV της Skoda αποκαλύφθηκε στην έκθεση της Γενεύης, με την έκδοση παραγωγής να μη παρουσιάζει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο.

Η οριστική μορφή του κόμπακτ SUV της Skoda αποκαλύφθηκε στην έκθεση της Γενεύης. Η έκδοση παραγωγής δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο που είχαμε δει το 2005. 

Το 5θυρο Yeti έχει μήκος 4,2 μέτρα και θα εξοπλίζεται με πέντε συνολικά κινητήρες. Βασικός θα είναι ο νέος TSI των 1,2 λίτρων που θα δούμε και στο νέο Polo, η απόδοση του οποίου ανέρχεται σε 105 ίππους. Ο κινητήρας αυτός θα εξοπλίζει την προσθιοκίνητη έκδοση, ενώ για το Yeti 4×4 θα υπάρχει ο 1.8 TSI με ισχύ 160 ίππους. 

Ακολουθούν τρεις ακόμη 2λιτροι τουρμποντίζελ, με 110, 140 και 170 ίππους αντίστοιχα. Ο πρώτος από τους τρεις θα συνδυάζεται τόσο με δικίνητη όσο και με τετρακίνητη έκδοση, ενώ οι άλλοι μόνο με 4×4. Η εκμετάλλευση του εσωτερικού θα είναι ένα ακόμη ατού του Yeti, αφού με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων ο χώρος των αποσκευών θα φθάνει τα 1.760 λίτρα._Κ.Μπ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ