top icon
Επικαιρότητα

Daimler AG: επένδυση στην τεχνολογία

Δεν προτίθεται να μειώσει τις δαπάνες της σε νέα μοντέλα και τεχνολογία η Daimler AG, σύμφωνα με τα όσα δηλώθηκαν στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης.

Δεν προτίθεται να μειώσει τις δαπάνες της σε νέα μοντέλα και τεχνολογία η Daimler AG, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης ο κ. Τόμας Γουέμπερ, επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρείας.
Οι σχετικές δαπάνες παρά την οικονομική κρίση θα παραμείνουν στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ, καθώς το επίπεδο τεχνολογίας των νέων μοντέλων είναι καθοριστικό τόσο για την αποδοχή τους από το κοινό, όσο και για τα λειτουργικά έξοδά τους. 
Ο κ. Γουέμπερ μιλώντας για τη Μercedes E-Class πρόσθεσε επίσης ότι εκπέμπει 23% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από το προηγούμενο μοντέλο, θέλοντας να τονίσει πως η εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής είναι εκτός των άλλων και «μονόδρομος» για την προστασία του περιβάλλοντος.
Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου, η επέκταση της γκάμας της Smart και πέρα από το Fortwo δεν είναι πλέον απίθανη, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε η εταιρεία επέστρεψε στην κερδοφορία για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ