top icon
Πωλήσεις

Honda: νέα χρηματοδοτικά

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα που ισχύουν για την απόκτηση όλων των μοντέλων της ανανέωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Ηonda, προσθέτοντας ακόμη ένα, στα ήδη τρία που βρίσκονταν σε ισχύ.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα που ισχύουν για την απόκτηση όλων των μοντέλων της ανανέωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Ηonda, προσθέτοντας ακόμη ένα, στα ήδη τρία που βρίσκονταν σε ισχύ. Σύμφωνα με αυτό, που προϋποθέτει προκαταβολή 35% και χρόνο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, το ετήσιο επιτόκιο καθορίζεται στο 5,9% μη συμπεριλαμβανομένης της νομίμου εισφοράς 0,6%.
 
Υπενθυμίζουμε πως τα υπόλοιπα δύο που προϋποθέτουν την καταβολή χρηματικού ποσού ως προκαταβολής, την ορίζουν στο 20% και στο 40% της αξίας του αυτοκινήτου, με επιτόκιο 7,5% και 10,5% αντίστοιχα. Ο χρόνος αποπληρωμής σε αυτά είναι 12 έως 84 μήνες για την πρώτη περίπτωση και 6 έως 60 για τη δεύτερη, για την οποία ισχύει και περίοδος χάριτος έξι μηνών. Όσο για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με τη μηδενική προκαταβολή, αυτό έχει επιτόκιο 8,5% και χρόνο εξόφλησης από 12 έως 84 μήνες.
 
Παράλληλα με τις χρηματοδοτήσεις, ανανεώθηκε η ισχύς των προσφορών για τα μοντέλα της Ηonda, οι οποίες έχουν ως εξής:
 
CRV: έκπτωση 2.500 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις
Civic 4d & 5d: έκπτωση 1.000 ευρώ στις εκδόσεις 1.8
Civic 1.8 Type S: έκπτωση 1.500 ευρώ
CivicTypeRPlus: έκπτωση 3.160 ευρώ στη συγκεκριμένη έκδοση, σε ασημί χρώμα  
   
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ