top icon
Αγώνες

38ο FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδος: Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος

Με 41 πληρώματα η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος & Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος.

Με την διαδικασία του Διοικητικού & Τεχνικού Ελέγχου το Σάββατο 19 Ιουνίου ξεκίνησε το πρόγραμμα του 38ου FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδος.

Την διαδικασία, ολοκλήρωσαν με επιτυχία 41 πληρώματα τα οποία θα εκκινήσουν το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου από τον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με το “πεδίο μάχης”, να είναι οι Ε.Δ. Παύλιανη και Δάφνη.

Από την διαδικασία του Διοικητικού & Τεχνικού Ελέγχου τα πληρώματα “IAIN”-Μιχάλης Φράγκου (Mitsubishi Lancer EVO IX), Κωνσταντίνος Σαμαράς (Mitsubishi Lancer EVO IX), Χαράλαμπος Γαζετάς (Mitsubishi Lancer EVO VIII), Παναγιώτης Κωνσταντάκος-Δημήτρης Αμαξόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO VII), Μιχάλης Νομικός-Κωνσταντίνος Τρόβας (Toyota Starlet), δεν εμφανίστηκαν και ως εκ τούτου δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Για ακόμη μια φορά, δίπλα στην Α.Λ.Α.Λαμίας, βρίσκεται σύσσωμη η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

38o FORD Ντουλάκης ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 20 Ιουνίου, ώρα 08:30 ΣΕΧ 0 – Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Τερματισμός αγώνα: Κυριακή 20 Ιουνίου, ώρα 12:03/15:46 ΣΕΧ 2Α/4Α- Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 20 Ιουνίου, ώρα 12:30/16:30 Parc Fermé

Ανακοίνωση προσωρινής τελικής Κατάταξης: Κυριακή 20 Ιουνίου, 15′ μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου, Πίνακας Ανακοινώσεων

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 20 Ιουνίου, ώρα 18:00, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • 38ο FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδος
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ