top icon
Επικαιρότητα

Η BP Ultimate για το νέο Focus RS

Τη χρήση του προηγμένου καυσίμου BP Ultimate στο νέο Focus RS συνιστά η Ford, ως αποτέλεσμα εξαντλητικών δοκιμών.

Σημαντική αύξηση των επιδόσεων του νέου Focus RS χαρίζει η χρήση της BP Ultimate, όπως απέδειξαν οι εκτεταμένες δοκιμές που έγιναν στο Μπόχουμ της Γερμανίας, από τεχνολόγους της ΒΡ σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης του κορυφαίου Focus.
 
Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι η BP Ultimate προσέφερε αυξημένη ισχύ και ροπή στις υψηλότερες στροφές του κινητήρα, ενώ βελτίωσε τις επιδόσεις κατά την επιτάχυνση 40-170 χλμ./ώρα με 4η σχέση στο κιβώτιο, σε σχέση με μία απλή αμόλυβδη βενζίνη. Το προηγμένο καύσιμο της BP μείωσε παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τις επικαθήσεις καταλοίπων στις βαλβίδες εισαγωγής.
 
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το καύσιμο BP Ultimate βοηθά στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής απόδοσης του RS», δήλωσε ο Γιοστ Καπίτο, Διευθυντής του Παγκόσμιου τμήματος Οχημάτων Επιδόσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ford. «Οι δοκιμές απέδειξαν ότι η ήδη αξιοσημείωτη απόδοση του νέου RS βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο με τη BP Ultimate», προσέθεσε από την πλευρά του ο Πολ Μπέκγουιθ, επικεφαλής Τεχνολογίας Καυσίμων της ΒΡ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ