top icon
Αγώνες

VW Golf R

Αποκαλυπτήρια για την έκδοση R του Golf έβδομης γενιάς, που παρουσιάζεται επίσημα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αποκαλυπτήρια για την έκδοση R του Golf έβδομης γενιάς. Η κορυφαία σε ισχύ εκδοχή του γερμανικού μικρομεσαίου παίρνει κίνηση από το υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο βενζίνης των δύο λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 300 ίππους και 38,7 κιλά ροπής, 30 περισσότερους από την προηγούμενη γενιά του Golf R. 

Το VW Golf R χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION με το πέμπτης γενιάς Haldex. Tα 100 χιλιόμετρα από στάση έρχονται σε 5,1 δευτερόλεπτα με τη χρήση του χειροκίνητου κιβωτίου των έξι σχέσεων, τα οποία γίνονται 4,9 με το DSG των επίσης έξι. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.

Η μέση κατανάλωση του Volkswagen Golf R σε καύσιμο ανέρχεται στα 7.1 λτ/100 χλμ, με τις εκπομπές CO2 να βρίσκονται στα 165 γρ/χλμ (DSG 6.9 λτ/100 χλμ, CO2 159 γρ/χλμ). Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις από το τέλος της χρονιάς που διανύουμε και η τιμή πώλησής του στη Γερμανία θα ξεκινά από τα 38.350 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ