top icon
Αγώνες

Range Rover Hybrid

Η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει το πρώτο υβριδικό μοντέλο της ιστορίας της, το οποίο παράλληλα είναι το πρώτο στον κόσμο υβριδικό premium SUV μοντέλο που συνδυάζεται με πετρελαιοκινητήρα.

Η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει το πρώτο υβριδικό μοντέλο της ιστορίας της, το οποίο παράλληλα είναι το πρώτο στον κόσμο υβριδικό premium SUV μοντέλο που συνδυάζεται με πετρελαιοκινητήρα. Χρέη μηχανικού συνόλου εσωτερικής καύσης εκτελεί ο τρίλιτρος SDV6 diesel, που συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 35 kW. Καθήκοντα κιβωτίου ταχυτήτων εκτελεί το αυτόματο των οκτώ σχέσεων της ZF, ενώ το υβριδικό σύστημα συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού κινητήρα και της μπαταρίας ιόντων-λιθίου δεν ξεπερνά σε βάρος τα 120 κιλά. 

Η συνδυασμένη ισχύς του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 340 PS στις 4.000 σ.α.λ., με τη μέγιστη ροπή των 71,1 χλγμ. να είναι διαθέσιμη από τις 1.500 σ.α.λ. Το υβριδικό Range Rover επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 7 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 218 χλμ./ώρα. Όσο για τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, περιορίζονται στα 169 γρ./χλμ., που είναι μια τιμή πολύ καλή για τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας αμαξώματος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ