top icon
Πωλήσεις

RAV4 Cityscape: από 19.850 ευρώ

Το RAV4 Cityscape δε διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, παρά μόνο στο γεγονός ότι διαθέτει την κίνηση μόνιμα στους εμπρός τροχούς (4Χ2).

Το RAV4 Cityscape δεν έχει διαφοροποίηση στα εξωτερικά του χαρακτηριστικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Η διαφορά έγκειται στο ότι το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων δίνει κίνηση μόνιμα στους εμπρός τροχούς (4Χ2).
 
Οι δύο διαθέσιμες πλέον και στη χώρα μας εκδόσεις του «RAV4 Cityscape» έχουν τεχνολογία «Toyota Optimal Drive», βενζινοκινητήρα 2.000 κ.εκ. με τεχνολογία Valvematic και απόδοση 158 ίππων. Με αυτόν το αυτοκίνητο επιτυγχάνει επιτάχυνση 0-100 χλμ.την ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα, ενώ καταναλώνει 7,4 λίτρα ανά 100 χλμ στο μικτό κύκλο.
 
Το RAV4 Cityscape διατίθεται στο επίπεδο εξοπλισμού Comfort, με ατσάλινες ζάντες 16 ιντσών και με προαιρετική επιλογή των συστημάτων ηλεκτρονικής ευστάθειας της ιαπωνικής εταιρείας. Προαιρετική είναι επίσης η δυνατότητα αναβάθμισης (ζάντες αλουμινίου, σύστημα Bluetooth, σύστημα διαμόρφωσης χώρων Easy flat κτλ.) εάν το επιθυμεί ο αγοραστής.
 
Οι τιμές των δύο νέων εκδόσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν ήδη το μειωμένο τέλος ταξινόμησης, έχουν ως εξής:
 
RAV4 2.0 6ΜΤ Cityscape Comfort: 19.850 ευρώ
RAV4 2.0 6ΜΤ Cityscape Comfort VSC/TRC: 20.630 ευρώ
 
Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ