top icon
Επικαιρότητα

VW Golf Sportsvan Concept

Ακόμη μια πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με τον προάγγελο του νέου Golf Plus, που αυτή τη φορά θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα MQB της VW.

Ακόμη μια πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με τον προάγγελο του νέου Golf Plus, που αυτή τη φορά θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα MQB της VW. To Sportsvan είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το μοντέλο που πρετοιμάζεται να διαδεχθεί, ενώ διαθέτει και μεγαλύτερο μεταξόνιο από το υπάρχον Golf. Σε συμφωνία και με τη φιλοσοφία κατασκευής του, το αυτοκίνητο διαθέτει όπως είναι φυσικό επιπλέον χώρους από το μικρομεσαίο γερμανικό χάτσμπακ, με το χώρο αποσκευών στα 498 λίτρα, τα οποία γίνονται 585 με τη μετακίνηση προς τα εμπρός των πίσω καθισμάτων και 1.512 με την πλήρη αναδίπλωσή τους. 

 

Στη διάθεσή του θα έχει επτά κινητήρες, τέσσερις βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Στους πρώτους συμπεριλαμβάνονται οι 1.4 λίτρων των 85, 110, 125 και 150 ίππων, ενώ στους δεύτερους οι 1.6 TDIτων 90 και 110 ίππων, καθώς και ο δίλιτρος των 150. Όλοι τους, εκτός εκείνου των 85 ίππων, θα προσφέρονται και με το κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει για την έκδοση με τον 1.6 TDIτων 110 ίππων, αφού με αυτόν οι ρύποι διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα ανέρχονται σε μόλις 95 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Η έκδοση παραγωγής θα ξεκινήσει να πωλείται από τα μέσα της επόμενης χρονιάς.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4.338 χλστ.

Πλάτος: 1.870 χλστ.
Ύψος: 1.578 χλστ.

Μεταξόνιο: 2.685 χλστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ