top icon
Επικαιρότητα

Porsche 918 Spyder

Επίσημη πρώτη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης για το πολυαναμενόμενο supercar της Porsche, στα 50χρονα της διαχρονικής 911.

Επίσημη πρώτη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης για το πολυαναμενόμενο supercar της Porsche, στα 50χρονα της διαχρονικής 911.

Εκατοντάδες φορές την έχουμε δει ημι-έτοιμη, με μεγάλη ή μικρή «στολή παραλλαγής» κι η φυσιογνωμία της μας είναι γνωστή πια, όμως τώρα τα ψέμματα τελείωσαν: Επίσημη πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για την 918 Spyder, που επί της ουσίας διαδέχεται την Carrera GT, παράλληλα με τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση της εμβληματικής 911.  
 

Το 887 ίππων plug-in hybrid supercar των Γερμανών, που σέβεται απόλυτα την παράδοση της μεγάλης εταιρείας, μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα.

 

Ο V8 κινητήρας που διαθέτει, με χωρητικότητα 4.6 λίτρων, αποδίδει σε ισχύ 612 ίππους και συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Ο ένας από αυτούς κινεί τους οπίσθιους τροχούς σε συνάρτηση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ παράλληλα εκτελεί και χρέη γεννήτριας. Ο δεύτερος δίνει κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα. Ως συνέπεια των προαναφερθέντων, η συνδυασμένη ισχύς εκτινάσσεται στους 887 ίππους, που αναφέρονται στην αρχή του κειμένου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ