top icon
Πωλήσεις

Kia Soul: από 16.000 ευρώ

Το νέο μοντέλο των Κορεατών θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, «Mate» και «Vibe», συνδυασμένες με τον κινητήρα βενζίνης των 1.6 λίτρων που αποδίδει 124 ίππους.

Το μήκους 4,1 μέτρων «Urban Crossover» νέο μοντέλο των Κορεατών θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, «Mate» και «Vibe», συνδυασμένες με τον κινητήρα βενζίνης των 1.6 λίτρων που αποδίδει 124 ίππους. Η τιμή πώλησης της πρώτης ορίστηκε στα 16.000 ευρώ, ενώ της δεύτερης στα 17.400 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της μείωσης του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης.
 
Η έκδοση «Mate» συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, αερόσακους, air condition, radioCD & mp3, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικούς καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Η έκδοση «Vibe» συμπεριλαμβάνει επιπλέον της «Mate» ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.
 
Οι παραπάνω εκδόσεις θα διατίθενται σε έξι χρώματα: κόκκινο (Tomato red), μαύρο (Black Soul), πράσινο (Green Tea latte), κρεμ (Vanilla Shake), ασημί μεταλλικό (Bright Silver), γκρι μεταλλικό (Titanium Silver).
 
Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ