top icon
Αγορά

Ο νέος φορητός φορτιστής μπαταριών μολύβδου και λιθίου CS FREE από την CTEK

H CTEK Sweden AB κυκλοφόρησε τον CS FREE, ένα νέο φορητό φορτιστή και συντηρητή μπαταρίας με τεχνολογία Adaptive Boost, που σε 15 λεπτά δίνει σε μια άδεια μπαταρία οχήματος την ισχύ που χρειάζεται για να εκκινήσει.

Η κορυφαία κατασκευάστρια φορτιστών CTEK Sweden AB, κυκλοφόρησε τον CS FREE. Ο CS FREE είναι ένας νέος και συναρπαστικός φορητός φορτιστής και συντηρητής μπαταρίας με επαναστατική τεχνολογία Adaptive Boost, που εντός 15 λεπτών δίνει με ασφάλεια σε μια άδεια μπαταρία οχήματος την ισχύ που χρειάζεται για να εκκινήσει.

Ο φορητός φορτιστής CS FREE σας απαλλάσσει από την ανάγκη σύνδεσης σε μια πρίζα. Έτσι λοιπόν, όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε εύκολα να διατηρείτε φορτισμένες τις μπαταρίες μολύβδου και λιθίου.

Για μια πιο μακροχρόνια φόρτιση και συντήρηση της μπαταρίας μπορείτε να φορτίσετε χρησιμοποιώντας το κιτ του ηλιακού συλλέκτη, ή μια μπαταρία service.

Επιπλέον ο CS FREE μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν power bank καθώς διαθέτει εξόδους USB-C και USB-A για φόρτιση φορητών υπολογιστών, tablets και κινητών τηλεφώνων.

CS FREE

Ο CS FREE διαθέτει εσωτερική μπαταρία που χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να φορτιστεί πλήρως μέσω της εισόδου USB-C που διαθέτει. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διατηρήσει τη φόρτισή του έως και ένα έτος, καθιστώντας τον ιδανικό για αποθήκευση στο όχημα και χρήση του σε περίπτωση ανάγκης.

CS FREE

Ο CS FREE είναι ιδανικός για χρήση σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, οχήματα αναψυχής, φορτηγά και σκάφη. Είναι εύκολος στη χρήση – απλά τον συνδέετε στην μπαταρία και αυτός θα κάνει τα υπόλοιπα. Όταν φορτίζετε μια άδεια μπαταρία, μια απλή ένδειξη LED σας δείχνει πότε η μπαταρία σας έχει αρκετή ισχύ για να ξεκινήσει το όχημά σας. Επιπλέον, διαθέτει μια ένδειξη αντίστροφης μέτρησης που δείχνει πόση ώρα απομένει έως ότου φορτιστεί πλήρως η μπαταρία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο φορητό φορτιστή CTEK CS FREE επικοινωνήστε με την Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗ ΑΒΒΕ, τον επίσημο εισαγωγέα της CTEK σε Ελλάδα και Κύπρο. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ