top icon
Blog

Η άλλη άποψη…

Απογοητεύεσαι από όσους νομίζουν πως διοικούν και όσους θέλουν να διοικήσουν, και είναι η βάση, οι αθλητές, που σε κάνουν αισιόδοξο…

«Nothing is impossible» είναι το μότο της ευρωπαϊκής ομάδας του Γιώργου Σ. Κεχαγιά. Πρόκειται για σύνθημα-σημείο αναφοράς, που χαρακτηρίζει την προσπάθεια του κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου να επαναφέρει στο πάνω ράφι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στον τομέα της επικοινωνίας.

Αύρα WRC σήμερα στο «Μέγαρο» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου σε εκδήλωση με σφραγίδα «ΕΛ-ΕΜ» παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια on sale Fabia R5 EVO-2. Αυτοκίνητο που χάρη στο πλήρωμα και στην τεχνική υποστήριξη της Kirkos Racing θα κοσμεί το Ελληνικό Πρωτάθλημα και, βέβαια, το Ράλλυ Ακρόπολις. Σημαντική επένδυση για μια προσπάθεια πολύ υψηλού επιπέδου, και δεν είναι το ύψος σε οικονομικό επίπεδο, αλλά κυρίως η προσοχή στη λεπτομέρεια και ο επαγγελματισμός κάθε εμπλεκόμενου, σε ποσοστό 99%.
Χαρακτηριστικά, πήγαμε για μια «καλημέρα», εκφράζοντας σεβασμό σε ένα σπάνιο κάλεσμα και για μια γρήγορη συνάντηση με τους κ. Σαράφο Κεχαγιά και Πάνο Κέκη, που εκτιμούμε ιδιαίτερα, και αποχωρήσαμε τελευταίοι.

Είναι η ευγένεια και το χαμόγελο του Γιώργου Κεχαγιά και κυρίως η οργάνωση της εκδήλωσης που προδίδει το όραμα των δημιουργών, όπως και οι παρόντες συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και οδηγοί αγώνων, που κράτησαν το ενδιαφέρον μας μέχρι αργά το μεσημέρι…
Παρακολούθησες τους Λάμπρο και Πάνο Κύρκο με τους συνεργάτες τους να φροντίζουν τη διαδικασία της συνοδήγησης που απαθανάτισαν με συνέπεια οι φωτογράφοι και οι της βιντεοσκόπησης, και έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ευρωπαϊκή χώρα με δυνατό motorsport.

Apopseis SX

Η Ελλάδα δε θα γίνει ποτέ ξανά έτσι, και ο χώρος οδεύει από το κακό στο χειρότερο, με εγκλωβισμένους τους ελάχιστους υγιείς, οπότε και χαίρεσαι την παρουσία σου σε μια εκδήλωση-εξαίρεση ενός κανόνα χαμένου σε ένα θολό τοπίο χωρίς επιστροφή.

Θυμίζει ευρύτερα Ελλάδα όλο αυτό, και μακάρι να επαληθευτεί ευρύτερα το «Nothing is impossible», που συναρπάζει και προσκαλεί, προκαλώντας.

Ανατριχίλα από το θόρυβο της Fabia και από τα πατήματα του Γιώργου Κεχαγιά στην πίστα, σε χώρο που λατρεύει, αλλά και δημιουργικό σφίξιμο από τη συνολική τους προσπάθεια.

Ψηλά ο πήχης, που τον κρατάει με τον δικό του τρόπο, της συνέπειας και των αρχών, ο «ΕΛ-ΕΜ», με εμπειρία που ψάξε και στο WRC δε θα βρεις.

Παρουσίαση νεοφερμένου αγωνιστικού, και ήταν εκεί δίπλα τους και οι Λάμπρος Αθανασούλας-Γιώργος Ζυμαρίδης και ο Τάκης Πουρναράκης με τον Νίκο Τσάδαρη, και όλο αυτό σημειολογικά προδίδει πολιτισμό, ό,τι άλλωστε απομονώνει και την αγένεια και απρέπεια, από όποιον και αν εκφράζεται…

Κίνηση roi mat από μια φουλ ελληνική ομάδα, όπου όλοι συνεννοούνται στη γλώσσα μας, επένδυση από Έλληνες για Έλληνες, και το πακέτο δένει περίφημα με την επιστροφή του ΡΑ, ένα κυβερνητικό έργο με βάθος.

Καλό δρόμο…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ελληνικό πλήρωμα-πρωταθλητές θα την απογειώσουν τη σύγχρονα βαμμένη Fabia, που θα λάμψει και στο ΡΑ, στοιχείο σημαντικό.

Με γεγονός πως ο Έλληνας θέλει και τον δικό του άνθρωπο στην αφετηρία, στον τερματισμό και κυρίως στις ειδικές διαδρομές του αγώνα μας, και είναι υποχρέωση των Μέσων η προβολή του.

Είπαμε, ήταν όμορφα σήμερα στο Μέγαρο, όπου και οι παρόντες δημοσιογράφοι φόρεσαν τα χαμόγελά τους και όπλισαν τα μαγνητόφωνα, όπως ακριβώς στο WRC. Όλοι με κράνος, λοιπόν, με καθαρή μπαλακλάβα, που κρατάει το μυαλό μας στη σωστή, στη δημιουργική θερμοκρασία._ «Στρατισίνο»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 4Τ-ΘΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ