top icon
4TTV

Πρώτη δοκιμή με το Ford Fiesta Rally4 του Νώντα Καρανικόλα

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος F2 Χώματος, Νώντας Καρανικόλας, δοκίμασε για πρώτη φορά το νέο Ford Fiesta Rally4 μαζί με τον συνοδηγό του Γιώργο Βασιλάκη – Δείτε το video.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος F2 Χώματος, Νώντας Καρανικόλας, δοκίμασε για πρώτη φορά το νέο Ford Fiesta Rally4 μαζί με τον συνοδηγό του Γιώργο Βασιλάκη – Δείτε το video.

Προσκεκλημένοι του Νώντα Καρανικόλα και της αγωνιστικής ομάδας του Ford Car Center, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά σε δράση το ολοκαίνουργιο Fiesta Rally4.

Nondas Karanikolas-Giorgos Vassilakis

Μεταξύ άλλων, ο Νώντας Καρανικόλας ανέφερε:

Για το Ford Fiesta Rally4 και τη διαφορά από το Ford Fiesta Rally5 με το οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2020: “Είναι άλλο αυτοκίνητο, καθώς διαθέτει διαφορετικά φρένα, ανάρτηση και το κυριότερο, κινητήρα. Μαζεύει γρήγορα τα χιλιόμετρα και τα φρένα αποδίδουν καλά”.

Για τη μετατροπή του Ford Fiesta Rally5 σε Rally4: “Η καρότσα έμεινε σχεδόν ίδια, καθώς διαθέτει μόνο μερικές επιπλέον ενισχύσεις. Έπειτα αφαιρέσαμε τον κινητήρα ενώ το κάτω μέρος έχει ενισχυθεί. Επίσης, προσθέσαμε τα καινούργια αγωνιστικά πράγματα”.

Για τη φετινή χρονιά: “Ήθελα να κάνω μια αγωνιστική  χρονιά με ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο, όπως είναι το Ford Fiesta Rally4.  Βασικός στόχος είναι η συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις”.

Την παρουσίαση του νέου Ford Fiesta Rally4, με το οποίο στοχεύει να συμμετάσχει στο Ράλλυ Ακρόπολις και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος ο Νώντας Καρανικόλας, μπορείτε να διαβάσετε στους 4Τροχούς Μαΐου..

Video-photos: Γιάννης Κουσκούτης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ