top icon
Αγώνες

37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας: 18 & 19 Ιουνίου

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 37ο Rally Sprint (χωμάτινο) Τρίκαλα Κορινθίας.

Πρόκειται για τον 2ο γύρο του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016, που θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου 2016. Η λήξη των δηλώσεων συμμετοχής είναι την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 20.00, ενώ την αίτηση θα την βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rallysprint.gr. Στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και η παρουσίαση των πληρωμάτων. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί στην πανέμορφη ειδική της Ζήρειας, μήκους 9,98 χλμ., που θα γίνει τρεις φορές. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74 χλμ. και το service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας. Στον ιστότοπο του αγώνα www.rallysprint.gr θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας των Τρικάλων στηρίζουν το 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας, κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα, τις προσφορές και τα στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ειδική ενότητα (Φιλοξενία) του site μας.


Χορηγοί της διοργάνωσης

Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο και για φέτος είναι στο πλευρό της Λέσχης, στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση. Τον αγώνα στηρίζει και η εταιρία ανταλλακτικών Ashika Auto Parts



Θεσμικός Χορηγός

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης, που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα μας στο πλούσιο αθλητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του.


Υποστηρικτές

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Η εταιρία πληροφορικής ΙData

Η εταιρία Ηι-Web

H Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου



Χορηγοί επικοινωνίας

Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ

Η ΕΡΑ σπορ με την εκπομπή ΑUTO MOTO

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Κορινθίας ΒrakeFm, HλέκτραFm & JustFm

Τα ενημερωτικά portal KorinthosTv, ekorinthos, sfedona, ΠρώτηΝews, time2rally, xwmatinosforum, GRally, Βrakenews

H Εφημερίδα Κορινθιακή

Και η ιντερνετική τηλεόραση Sportal TV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ