top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

ΣΙΣΑ – Ανακοίνωση για τις εκλογές ΕΟ.ΦΙΛΠΑ

Στον ΣΙΣΑ θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τους φίλους μας για το αποτέλεσμα των εκλογών της ομοσπονδίας μας, που διεξήχθησαν στις 20 Ιουλίου.

Η Γενική Συνέλευση είχε ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου, αλλά λόγω της ισοψηφίας (150-150) των δύο υποψηφίων προέδρων και της περασμένης ώρας διεκόπη. Στις 20 Ιουλίου συνεχίστηκε και η κάλπη ανέδειξε για πρόεδρο τον Μ. Γεωργιάκο με 158 ψήφους, ενώ ο έτερος υποψήφιος, Ι. Χόλης έλαβε 140 ψήφους. Ο ΣΙΣΑ συγχαίρει το νικητή και το νέο ΔΣ και εύχεται η θητεία του να προσφέρει στο καλό των ιστορικών οχημάτων και στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Επίσης συγχαίρουμε και τον έτερο υποψήφιο κ. Χόλη, για την προσπάθειά του και τον αγώνα του. Ακόμη, ευχόμαστε στον απελθόντα πρόεδρο, Δ. Βερναρδάκη καλή «συνταξιοδότηση». Ο αντιπρόεδρος του ΣΙΣΑ Γιώργος Βαξεβανίδης, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εξελέγη δεύτερος στα 6 μέλη του ΔΣ. Γιώργο, μας έκανες υπερήφανους και σου ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία! Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στο μέλος μας (και πρωην μέλος του ΔΣ μας) Δημήτρη Καλογερά, που εξελέγη ως εκπρόσωπος του σωματείου ΦΙΛΠΑ. Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή τους και στους φίλους μας Νίκο Καμολίνο, που εξελέγη με την Ε.Λ.ΦΙΑΤ 500 και Χρήστο Ντάγκαλο, που επανεξελέγη με την ΟΡΚΑ.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τις λέσχες «συμμάχους» που ενώθηκαν μαζί μας σε μία προσπάθεια αναβάθμισης της ισότητας και της αδελφοσύνης ανάμεσά μας. Ας ελπίσουμε ότι τα διδάγματα αυτής της Γενικής Συνέλευσης θα οδηγήσουν σε εκτόνωση, σε αλληλοσεβασμό και σε μεγαλύτερη συνεργασία ανάμεσα στα σωματεία. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Γεν. Συνέλευσης Δημήτρη Χριστοφορίδη, που έφερε ένα δύσκολο έργο εις πέρας και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσαν. Ως πρόεδρος στου ΣΙΣΑ, κλείνω ευχαριστώντας από καρδιάς τους 53 μαχητές-εκλέκτορες του Συλλόγου μας που ίδρωσαν στην προσπάθεια συνεισφοράς του συλλόγου μας στο καλό του ιστορικού αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ