Με αφορμή τη μετακίνηση της “L. Kirkos Car Service” σε νέο χώρο, ο Πάνος Κύρκος μας έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για το εγχείρημα και οδηγώντας για πρώτη φορά τη νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti – Δείτε το video!

Το επώνυμο “Κύρκος” έχει μακρά ιστορία στην εγχώρια αυτοκινητική σκηνή, είτε αναφερόμαστε σε επιβατικά αυτοκίνητα είτε φυσικά, στους ελληνικούς αγώνες. Επί σειρά δεκαετιών, η επιχείρηση της πιο επιτυχημένης βάσει τίτλων, οικογένειας των ελληνικών αγώνων, αυξάνει τον κύκλο εργασιών της, με τα νεότερα μέλη της να αναλαμβάνουν το ρόλο που τους αναλογεί. Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή τη μετακόμιση της “L. Kirkos Car Service” σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις από τον περασμένο Μάρτιο, αδράξαμε την ευκαιρία για μια διαφορετική συνέντευξη με τον Πάνο Κύρκο, γιο του Λεωνίδα και ανιψιό του Λάμπρου Κύρκου.

Ευγενής και προσιτός, ο 32χρονος Πάνος Κύρκος μας μίλησε για τη νέα αυτή προσπάθεια, η οποία περιλαμβάνει από σέρβις επιβατικών, μέχρι restoration ή συντήρηση ιστορικών και αγωνιστικών οχημάτων. Κερασάκι στην τούρτα, υπήρξε η οδήγηση της νέας Alfa Romeo Giulia Veloce Ti (αναλυτική δοκιμή του μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε στους 4Τροχούς Μαΐου που κυκλοφορούν στα περίπτερα), στην ισχυρή έκδοση των 280 ίππων, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και τετρακίνηση Q4.

Για “ορεκτικό” πριν δείτε το video, σας παραθέτουμε μικρά αποσπάσματα όσων είπε ο Πάνος Κύρκος:

Για το νέο εγχείρημα της L. Kirkos Car Service: “Η ανάγκη να έρθουμε σε ένα νέο χώρο, προέκυψε γιατί εκτός από σέρβις σε επιβατικά, κάνουμεανακατασκευές σε ιστορικά οχήματα και αγωνιστικά, τα οποία και συντηρούμε. Οπότε, χρειαζόμαστε μεγαλύτερους χώρους”.

Για τους ανθρώπους που “τρέχουν” την καθημερινότητα του καταστήματος: “Επικεφαλής είμαστε ο θείος μου Λάμπρος Κύρκος, ο πατέρας μου Λεωνίδας και εγώ, ενώ έχουμε ακόμη δύο συνεργάτες”.

Για την πορεία των εργασιών στην εποχή της καραντίνας: “Λόγω της καραντίνας, τα σέρβις δεν ήταν αρκετά. Όμως καταφέραμε να προχωρήσουμε την εργασία μας σε ιστορικά αυτοκίνητα, στα οποία κάνουμε ανακατασκευές, αλλά και αγωνιστικά”.

Για τη συμβουλή του πατέρα του, Λεωνίδα Κύρκου, την οποία κρατάει σαν “φυλαχτό”: "Να μαθαίνεις συνέχεια, ποτέ να μην επαναπαύεσαι και να δουλεύεις”.

Για την Alfa Romeo Giulia Veloce Ti: “Είναι ένα πολύ ισορροπημένο αυτοκίνητο, πραγματικά άνετο και ευχάριστο για μεγάλο ταξίδι, αλλά είναι το ίδιο ευχάριστο και σε κομμάτι για πιο σπορ οδήγηση”.

L Kirkos Car Service

Στυμφαλίας 5-7, Περιστέρι

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5143291

Η στιγμή έφτασε. Πατήστε το play για να δείτε αναλυτικά όσα μας είπε ο Πάνος Κύρκος για το νέο οικογενειακό κατάστημα, τους αγώνες αυτοκινήτων και βέβαια, τη γνώμη του για τη νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

Συνέντευξη: Νώντας Δουζίνας

Video/φωτογραφίες: Γιάννης Αλμπανέλλης

 

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά