top icon
Επικαιρότητα

Σημείο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων το «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services στο Μεταξουργείο αποκτά σήμερα το δικό του σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων που βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και επιθυμώντας να υποστηρίξει τη μετάβαση στην αυτοκίνηση μηδενικών ρύπων, το «Πανελλήνιο» εγκατέστησε πρόσφατα στον χώρο του Parking δύο σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων wallbe Premium, σε συνεργασία με την εταιρεία Electromotivo. Πρόκειται για έναν βέλτιστο συνδυασμό τεχνολογίας υψηλών επιδόσεων και σχεδιασμού κορυφαίας ποιότητας, που παρέχει υψηλή απόδοση φόρτισης σε σύντομο χρόνο, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων σε κάθε σταθμό. Μάλιστα, μέσω της ειδικής online εφαρμογής Wallbe-Electromotivo, κάθε κάτοχος αυτοκινήτου που ενδιαφέρεται να φορτίσει το όχημά του μπορεί να ελέγξει τη διαθεσιμότητα θέσης στον εκάστοτε σταθμό φόρτισης. Τέλος, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει την υπηρεσία φόρτισης με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Panellinio_Stathmos Fortisis

Το «Πανελλήνιο», ως ένα ιστορικό σημείο της Αθήνας, διατηρεί τη vintage αισθητική του, δεν παύει ωστόσο να παρακολουθεί τις τεχνολογίες του μέλλοντος, να «αγκαλιάζει» τη φιλοσοφία των έξυπνων πόλεων και να στηρίζει την οικολογική μετακίνηση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η επένδυση που κάνει με την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων wallbe Premium αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, την προτεραιότητα που δίνει το «Πανελλήνιο» στην εξυπηρέτηση των πελάτων του, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να τροφοδοτούν τα οχήματά τους με ενέργεια, ενώ παράλληλα συμβάλλει στον νέο τρόπο οικολογικής μετακίνησης που αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ