top icon
Επικαιρότητα

Μετατροπή του CO2 σε καύσιμο!

Τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος, πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Αυτό όμως που υποστηρίζει η Origo Industries δε θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο ευφάνταστους.

Η συγκεκριμένη εταιρία, λοιπόν, δηλώνει ότι έχει βρει τρόπο ώστε να εκμεταλλεύεται παραγωγικά τους εκπεμπόμενους ρύπους των αυτοκινήτων. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι, αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια, τότε η εταιρία έχει ανακαλύψει την τεχνολογία να παγιδεύει το CO2 που εκπέμπει το κάθε αυτοκίνητο, το οποίο, εν συνεχεία, θα μετατρέπεται εύκολα στο σπίτι σε καύσιμο! Το καύσιμο αυτό μάλιστα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να την κίνηση του αυτοκινήτου, είτε για τις ενεργειακές ανάγκες του νοικοκυριού. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε καταναλωτής θα μπορεί να παράγει ετησίως έως και 2.500 λίτρα καυσίμου.

Προτού βιαστείτε βέβαια να βρείτε χώρο στο σπίτι σας, για να τοποθετήσετε τις απαραίτητες συσκευές μετατροπής, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη στην πράξη. Η Origo Industries σκοπεύει να πραγματοποιήσει την πρώτη επίδειξη στο Βρετανικό Green Car Guide Live, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ, στις 12 Ιουνίου. Και αν αποδειχτεί αληθές, τότε… ζήτω τα ρυπογόνα αυτοκίνητα!

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ