top icon
Επικαιρότητα

Στη Ν. Υόρκη η κουπέ έκδοση της Mercedes GLC

Την προσεχή Παρασκευή, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέας Mercedes GLC Coupe.

Η γερμανική εταιρεία ανέβασε στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνική δικτύωσης τη φωτογραφία-σκίτσο του νέου Sport Activity Coupe της. Σχεδιαστικά, είναι προφανές ότι πρόκειται για την έκδοση Mercedes-AMG, η οποία διαθέτει διαφορετική μάσκα, καθώς και πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τροχούς, επιλογές που την καθιστούν άμεσα ανταγωνιστική με τις αντίστοιχες εκδοχές της Βαυαρικής BMW X4.

Μεταξύ άλλων, κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, που είδαμε σε μορφή πρωτοτύπου για πρώτη φορά στην περσινή Έκθεση της Σαγκάης, θα φιλοξενείται ο γνωστός twin-turbo 6κύλινδρος κινητήρας των Γερμανών, ο οποίος έχει χωρητικότητα 3,0 λίτρων αποδίδοντας ισχύ 367 ίππων (AMG 43). Φυσικά, θα συνδυάζεται με το γνωστό 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας. Στην αφετηρία της γκάμας –αν μη τι άλλο, της βενζινοκίνητης- θα συναντάμε έναν 2λιτρο κινητήρα με ισχύ 240 ίππων και στην κορυφή της, την έκδοση 63 AMG, που θα «φορά» το 4λιτρο twin-turbo V8 διαμάντι της AMG GT._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ